Je kunt hier een groepsaccommodatie aan zee België huren

Wie een vriendenweekend of familieweekend aan de Belgisch kust wilt vieren, vindt hier groepsaccommodaties België aan zee. Je kunt een 8, 10, 12 of 14 groepsaccommodatie aan de Belgische Kust boeken maar in de bekende badplaatsen de Haan en Wenduine zijn 20 persoons groepsaccommodaties te huur.

grootste aanbod groepsaccommodaties banner

Elders in West-Vlaanderen vind je 8, 10, 12 en 14 persoons accommodaties aan zee. Deze grote vakantiehuizen aan de Belgische kust vind je in Middelkerke, Duinbergen, Koksijde en Bredenene. De meeste van deze accommodaties liggen op minder dan 500 meter van de kust. Een aantal van deze familie- en vrienden verblijven hebben zeezicht.

Groepsaccommodaties aan zee België met sauna of jacuzzi

Een groepsverblijf aan zee met sauna en jacuzzi, biedt extra comfort. Het is dé accommodatie om een weekend met een familie- of vriendengroep te kunnen relaxen. Je kunt via deze site een groepsaccommodatie West-Vlaanderen met sauna en jacuzzi boeken maar er zijn ook accommodaties langs de Belgische kust te huur met hottub, ligbad of infrarood sauna. Per accommodatie staat aangegeven welke wellness faciliteiten er zijn. Je kunt ook een vakantiehuis of villa met Turks stoombad in België huren.

groep vrienden op het strand - groepsaccommodatie aan zee België

Groepsaccommodatie Belgische kust voor familieweekend boeken.

Een familieweekend aan de Belgische kust betekent genieten voor jong en oud. Het is natuurlijk handig als de accommodatie niet te ver van de zee af ligt en over een wasmachine en vaatwasser beschikt. Een tuin met speeltoestellen is minder belangrijk want het strand is altijd dichtbij. Je kunt bij ons een 20 persoons familieweekend accommodatie in de badplaats De Haan of de Panne boeken maar ook kiezen voor een familieweekend Belgische kust Middelkerke, Bredene of Koksijde. Deze grote vakantiehuizen aan zee liggen doorgaans op minder dan 500 meter van het strand. Restaurants en cafés liggen altijd in de buurt.

grootste aanbod familiehuizen banner

Aantal slaapkamers en badkamers

Als je op zoek bent naar een groepsaccommodatie aan zee zijn zaken zoals zeezicht, privé zwembad, sauna en jacuzzi zeker belangrijk. Als je echter een vakantiehuis aan de Belgische kust wilt huren voor een familieweekend of vriendenweekend zijn het aantal slaapkamers, badkamers en toiletten net zo belangrijk. Op deze site staat per accommodatie aan zee aangegeven wat de facilitaire voorzieningen zijn. Je vindt per accommodatie ook informatie over de aanwezigheid van een tafeltennistafel, biljart en bar met biertap. Het is mogelijk een vakantiehuis aan de Belgische Kust met 6, 7 of 8 slaapkamers te huren.


lastminute groepsverblijf

Groepsaccommodaties België huisdieren welkom

Je kunt een groepsaccommodatie aan zee in België huren waar huisdieren zoals honden en poezen welkom zijn. Bij iedere accommodatie aan de kust van België staat vermeld of de accommodatie huisdiervriendelijk is en hoeveel huisdieren zijn toegestaan. Een vakantie met eigen paard langs de kust boeken? Kijk dan eens naar de vakantie met paard mogelijkheden in Nederland of Frankrijk.

grote vakantiehuizen landal banner