Groepsaccommodatie aan zee Nederland huren?

Als je een familieweekend of vriendenweekend Nederland aan zee wilt vieren en een groepsaccommodatie zoekt om te verblijven, vind je hier de mooiste accommodaties. De Nederlandse kust behoort tot de mooiste van Europa en zeker de kust van Zeeland en de Waddeneilanden is uniek.

grootste aanbod groepsaccommodaties banner

Je kunt bij ons een groepsaccommodatie aan zee Nederland voor 8, 12, 20 of 24 personen huren maar er zijn ook grote vakantiehuizen aan zee met zwembad voor groepen van boven de 26 of 28 personen beschikbaar. Boek voor een familieweekend Nederland aan zee een groepsverblijf met voldoende speelgelegenheid en fietsverhuur.

Groepsaccommodatie aan zee Nederland op vakantiepark boeken

Als je een groot vakantiehuis of bungalow aan zee in Nederland wit huren voor een groep niet groter dan 20, 22 of 24 personen, is een groepsaccommodatie aan zee op een vakantiepark ideaal. Zeker voor een familieweekend aan zee met kinderen. Met name op de Landal GreenParks aan zee in Nederland vind je fantastische familie bungalows. Omdat je als gast van de parken gratis gebruik kunt maken van faciliteiten zoals zwembad, (indoor)speeltuin en wellness, kun je hier een onvergetelijk familie uitje boeken. Maar deze accommodaties aan zee zijn ook geschikt voor een vriendinnenweekend aan zee of verblijf met een vereniging.

grootste aanbod familiehuizen banner

lastminute groepsverblijf

Groepsaccommodatie met zwembad aan de Nederlandse kust huren

Als je als groep over een eigen zwembad beschikt, kan je weekend aan zee al bijna niet meer stuk. De groepsaccommodaties aan zee in Nederland met eigen (buiten) zwembad zitten in de hogere prijsklasse en hebben ook vaak faciliteiten zoals privé sauna, jacuzzi, hottub of stoomdouche. Het is ook mogelijk een groepsaccommodatie met overdekt zwembad in Nederland te boeken. Het aanbod groepsverblijven Nederland met binnenzwembad en ligging aan zee is echter beperkt. In België vind je een groter aanbod groepsverblijven en grote vakantiehuizen met overdekt en verwarmd zwembad.


Groepsaccommodaties aan de Nederlandse Kust waar huisdieren welkom zijn

Indien je een weekendje aan zee wilt boeken met familie, vrienden of collega’s en er gaan honden mee, is het zaak een groepsaccommodatie aan de kust te boeken waar huisdieren zijn toegestaan. Per groepsaccommodatie op deze website staat vermeld of er honden welkom zijn, en zo ja, hoeveel. Houd er wel rekening met dat op de meeste honden stranden in Nederland niet het hele jaar door honden toegestaan zijn en dat je meestal een vergoeding per nacht per hond betaalt. Er zijn ook groepsaccommodaties aan zee in Noord-Holland en Zeeland met paardenstalling. Dan kan je heerlijk paard rijden langs de Noord-Hollandse en Zeeuwse kust. Je kunt bijvoorbeeld een 14 of 16 persoons groepsaccommodatie in Ameland of Texel huren met hond.

groepsaccommodatie aan zee met hond

grote vakantiehuizen landal banner