Coq au lit – Belgie – West-Vlaanderen – 20 personen

1.177,00

Familieweekend accommodatie 20 personen Belgische Kust, Coq au lit – vanaf 1177. Deze luxe villa aan de kust heeft 10 slaapkamers en is gelegen nabij de badplaats De Haan. Met grote tuin, terras en trampoline is het de perfecte accommodatie voor het vieren van een familieweekend 16 tot 20 personen aan de kust.  Gastvrije en vriendelijke huiseigenaar. Een aanrader voor diegenen die een familieweekend accommodatie in België voor 20 personen zoeken.
Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: BE-3847 Categorieën: , ,

Beschrijving

Familieweekend accommodatie 20 personen Belgische Kust.

Deze prachtige vakantievilla voor 20 personen aan de kust met 10 slaapkamers, ligt niet ver van het strand in het stadje de Haan. Een ideale familieweekend accommodatie. De luxe villa is zeer geschikt voor families met kinderen.De omgeving van de villa huis leent zich goed voor mooie strandwandelingen en wandel- en fietstochten.
Familieweekend accommodatie 20 personen
Er is een overdekt terras  dat ook voor de wat minder warme avonden voor gezelligheid zal zorgen. Voor de kinderen is er een trampoline welke tot je ter beschikking van maart tot half oktober. Indien je een familieweekend accommodatie Belgische Kust wilt huren voor 20 personen, is dit een unieke villa.  Er is voldoende parkeergelegenheid bij deze familie weekend accommodatie. De reviews zijn zonder uitzondering positief. De eigenaar van deze villa is een vriendelijk persoon en biedt de service die hoort bij een villa van deze top kwaliteit!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Villaforyou

Extra informatie

Land

Regio

, ,

Stad

Personen

Huisdieren

Slaapkamers

, , , , , , ,

Badkamers

, , ,

Faciliteiten

, , , ,