Vakantiehuis ZE326 – Nederland – Zeeland – 20 personen

1.060,00

Groepsaccommodatie voor 20 personen in Zeeland.
Luxe 20-persoons groepsaccommodatie op 800 meter van het strand in Oostkapelle. Dit vakantiehuis ligt ook dichtbij het bos en het centrum van Oostkapelle. Met 9 slaapkamers en 5 badkamers is deze groepsaccommodatie best ruim. Bekijk hier nog meer groepsaccommodaties aan zee in Zeeland.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: HHZE326 Categorieën: , ,

Beschrijving

Verblijft u dit jaar met uw familie, vrienden of collega’s in deze groepsaccommodatie In Oostkapelle in Zeeland? Het is ingedeeld in vijf appartementen die tezamen geschikt zijn voor 20 personen en het biedt u tevens voldoende ruimte om gezamenlijk te eten of gezellig bij elkaar te zitten. Het is dus een ideale groepsaccommodatie voor familie en vriendengroepen die samen op vakantie gaan in Zeeland maar toch een eigen ruimte wensen. De groepsaccommodatie biedt u ook een berging voor het stallen van uw strandspullen en fietsen.

Vakantiehuis ZE326 - Nederland - Zeeland - 20 personen - tuin

De nabijheid van het strand biedt u vele uren waterpret en volop mogelijkheden om watersporten te beoefenen. Een ideale plek voor een watersport- en strandvakantie. De familie badplaats Oostkapelle heeft een enorm gezellig centrum met meerdere restaurants en terrasjes. Het is een prima uitgangspunt om het mooie Walcheren te ontdekken via de vele uitgezette fiets- en wandelroutes welke u leiden door bos en duinen naar de bekende toeristische plaatsen zoals bijvoorbeeld Domburg, Veere en Middelburg. U zult er een onvergetelijke tijd beleven!

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Heerlijkehuisjes

Extra informatie

Land

Regio

Stad

Personen

Slaapkamers

Badkamers

Vakantiepark

Huisdieren

Periode

, , , , , , , , , , , ,

Faciliteiten

, , , , ,