Villa Coccinelle – Nederland – Zeeland – 24 personen

2.641,00

Villa Coccinelle – Nederland – Zeeland – 24 personen voor € 2641.00

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Net achter de duinen van Groot Valkenisse vind je deze luxe, vrijstaande villa op een landgoed van 5 hectare. Het landhuis is zeer luxe ingericht en de architect heeft er met grote ramen en veel lichtinval voor gezorgd dat je je op een weitje midden in de bossen waant. Ideaal voor grote groepen.

Je kunt hier genieten van de rust of van een avontuurlijke verkenning van het Zeeuwse gebied. Maak een wandeling langs het strand van Zoutelande en schuif aan bij de gezellige strandtenten met uitzicht op zee. Karakteristieke badplaatsen zoals Domburg of Vlissingen zijn de moeite waard, evenals een bezoek aan de hoofdstad van de provincie Zeeland, Middelburg. Het Watersnoodsmuseum in Ouwerkerk, de Deltawerken van Neeltje Jans, het ”muZEEum” in Vlissingen en het Mosselmuseum Brusea in Bruinisse zijn vlakbij.

Het speciaal ontworpen meubilair en gordijnen van wolvilt maken de villa eigentijds en sfeervol. Er kan tijdens het verblijf heerlijk gerelaxt worden in de privésauna, en een ontspannen avondje op de patio met buitenhaard vormt een dromerig einde van de vakantiedag.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

Stad

,

Personen

, , , , , , , , , ,

Huisdieren

, ,

Slaapkamers

, , , , ,

Badkamers

, , , , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,